Η εταιρεία Σταθμός Αυτοκινήτων Ιωαννίνων Α.Ε. ξεκίνησε την λειτουργία της τον Δεκέμβριο του 2007. Έχει την ευθύνη της εκμετάλλευσης και διαχείρισης του έργου παραχώρησης του σταθμού αυτοκινήτων που βρίσκεται στη καρδιά του εμπορικού κέντρου της πόλης των Ιωαννίνων, ακριβώς κάτω από την πλατεία Πύρρου.
 
Λόγω της θέσης του o
“Σταθμός” παρέχει τη δυνατότητα της άμεσης και άνετης στάθμευσης αυτοκινήτων των κατοίκων, εργαζομένων και επισκεπτών, στο κέντρο της πόλης. Με αυτό τον τρόπο συμβάλλει ουσιαστικά στη μείωση του προβλήματος της άναρχης στάθμευσης, καθώς και στην αύξηση της εμπορικής κίνησης των καταστημάτων.
 
      Ο υπερσύγχρονος στεγασμένος και φυλασσόμενος χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, διαθέτει 520 εσωτερικές θέσεις στάθμευσης, 34 εξωτερικές θέσεις στάθμευσης, καθώς και πλυντήριο αυτοκινήτων τελευταίας τεχνολογίας.
 
      Οι υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες και το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό του, εξασφαλίζουν στους πελάτες την εμπειρία της εύκολης, γρήγορης και οικονομικής στάθμευσης.
 

Η στάθμευση στα Ιωάννινα παύει να αποτελεί τώρα πρόβλημα.
Η ταλαιπωρία των οδηγών να βρουν πάρκινγκ για το αυτοκίνητό τους στο εμπορικό κέντρο της πόλης, αποτελεί παρελθόν.
 

Παρέχεται με τον καλύτερο, οικονομικότερο και πιο ασφαλή τρόπο. Έχει όνομα και λέγεται «Σταθμός»

ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΥΡΡΟΥ
45221, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Τ 26510 65355
F 26510 39185
stathmos.ioanninon@yahoo.gr

   

Copyright © 2022 από Σταθμός Ιωαννίνων Α.Ε | Με την επιφύλαξη παντός διακιώματος