Ο Σταθμός Αυτοκινήτων Ιωαννίνων είναι ο υπόγειος χώρος στάθμευσης (parking), ο  οποίος βρίσκεται στη καρδιά του εμπορικού κέντρου της όμορφης πόλης των Ιωαννίνων, ακριβώς κάτω από την πλατεία Πύρρου, απέναντι από την Περιφέρεια Ηπείρου και δίπλα στο Δικαστικό Μέγαρο.
Ο υπερσύγχρονος στεγασμένος και φυλασσόμενος χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, διαθέτει 520 εσωτερικές θέσεις στάθμευσης, 34 εξωτερικές θέσεις στάθμευσης, καθώς και πλυντήριο αυτοκινήτων.
Η είσοδος και έξοδος των οχημάτων στο
“Σταθμό” γίνεται μέσω μίας ευρύχωρης ράμπας, στην πίσω πλευρά του πάρκινγκ, ενώ η πρόσβαση των οδηγών και συνεπιβατών γίνεται από την πλατεία Πύρρου, είτε μέσω των δύο κλιμακοστασίων, είτε μέσω των δύο ανελκυστήρων.
Το πάρκινγκ
“Σταθμός” είναι πλήρως αυτοματοποιημένο και λειτουργεί με συστήματα αυτοεξυπηρέτησης, τα οποία δεν απαιτούν καμία παρέμβαση από το προσωπικό του. Αυτόματες μπάρες εισόδου – εξόδου διαθέτουν και τα τρία επίπεδα, ενώ αυτόματα ταμεία πληρωμής είναι τοποθετημένα στο πρώτο και δεύτερο επίπεδο.
Στο πρώτο και δεύτερο επίπεδο, σταθμεύουν τα οχήματα για μικρή διάρκεια στάθμευσης (ημερήσια), ενώ στο τρίτο επίπεδο σταθμεύουν αποκλειστικά οχήματα μηνιαίας θέσης στάθμευσης. Στο τρίτο επίπεδο η πρόσβαση από τους κατόχους των μηνιαίων θέσεων στάθμευσης, πραγματοποιείται αυτόματα, με ειδική μαγνητική κάρτα εισόδου - εξόδου.
Ειδικές θέσεις για την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ, καθώς και για αυτοκίνητα με μεγάλες διαστάσεις, διατίθενται στο πρώτο επίπεδο του πάρκινγκ.
Λειτουργεί σύγχρονο πλυντήριο αυτοκινήτων (car-wash), όπου μπορείτε να σταθμεύσετε και παράλληλα να πλύνετε εσωτερικά και εξωτερικά, το αυτοκίνητό σας.
Ο
“Σταθμός” λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Σάββατο (εκτός αργιών) από 07:00 το πρωί, μέχρι 01:30 το βράδυ.
Λόγω της τοποθεσίας του στην κεντρικότερη πλατεία των Ιωαννίνων, την πλατεία Πύρρου, ο
“Σταθμός” εξυπηρετείται από πολλές λεωφορειακές αστικές γραμμές. Σε πολύ κοντινές αποστάσεις βρίσκονται δεκάδες εμπορικά καταστήματα, δημόσιες υπηρεσίες, γραφεία, καθώς και πολλά καφέ. Στη πλατεία Πύρρου υπάρχει και ο πασίγνωστος χώρος, στον οποίο στεγάζεται η Όαση.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΥΡΡΟΥ
45221, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Τ 26510 65355
F 26510 39185
stathmos.ioanninon@yahoo.gr

   

Copyright © 2022 από Σταθμός Ιωαννίνων Α.Ε | Με την επιφύλαξη παντός διακιώματος