Οι χώροι των εγκαταστάσεων του υπόγειου πάρκινγκ “Σταθμός” σας προσφέρουν την δυνατότητα προβολής και διαφήμισης των προϊόντων και υπηρεσιών σας.
Στις εγκαταστάσεις μας σε ημερήσια βάση, από Δευτέρα μέχρι και Σάββατο, σταθμεύουν  αυτοκίνητα κατοίκων, εργαζομένων αλλά και επισκεπτών του κέντρου της πόλης.
 
      Η διαφήμιση της επιχείρησή σας στους χώρους των εγκαταστάσεων του
“Σταθμού”, θα προσδώσει αναγνωρισιμότητα στα προϊόντα σας και ώθηση στις πωλήσεις σας. Ταυτόχρονα  μπορείτε να ενημερώσετε το καταναλωτικό κοινό για τις προσφορές προϊόντων και υπηρεσιών σας.
Η προβολή της επιχείρησής σας μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω banners, roll ups, διανομές εντύπων, καθώς και με αυτοκόλλητες “επιγραφές” σε κολώνες ή τοίχους.
 
Επιπρόσθετα οι ενημερώσεις για τις προωθητικές σας ενέργειες και προσφορές, μπορούν να πραγματοποιούνται μέσω των ηλεκτρονικών οθονών των αυτόματων ταμείων πληρωμής, των εισιτηρίων εισόδου καθώς και των αποδείξεων παροχής υπηρεσιών, οι οποίες εκδίδονται όταν ο πελάτης πληρώνει στα αυτόματα ταμεία πληρωμής.
 
      Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε ότι μπορούμε να σας διαθέσουμε ειδικούς κεντρικούς και πολυσύχναστους χώρους, στο εσωτερικό του Σταθμού, όπου θα μπορείτε να διοργανώσετε διαφημιστικές και προωθητικές ενέργειες, με τοποθέτηση και δειγματισμό των προϊόντων ή των  υπηρεσιών σας, από πωλητές και πωλήτριες.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΥΡΡΟΥ
45221, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Τ 26510 65355
F 26510 39185
stathmos.ioanninon@yahoo.gr

   

Copyright © 2022 από Σταθμός Ιωαννίνων Α.Ε | Με την επιφύλαξη παντός διακιώματος